• Volg ons

  Polijsten

  Laat jouw wagen stralen

  Jouw auto laten polijsten

  Polijsten tot een hoogglans!

  Voor het verwijderen van (was)krassen en andere imperfecties ben je bij CarSalon - Car Cleaning and Detailing aan het juiste adres. We maken een onderscheid tussen lichte, medium krassen waar we deze in 1 stap polijsten. Soms is het onverantwoord om voor die paar diepere krasjes meer lakdikte gaan af te nemen.

  Hebt u toch nood aan dat tikkeltje meer? Wilt u een uitgebreide lakbehandeling? Dan is onze lakcorrectie in meerdere stappen de juiste keuze. De behandeling die geschikt is voor het polijsten van jouw auto, is afhankelijk van de staat van de lak en uiteraard het gewenste resultaat die u voor ogen heeft. Voor een exacte prijs maak je best een afspraak.

  Waskrassen of ook wel Swirl Marks genoemd

  Er is niets vervelenders te bedenken. Je verwent je auto met een flinke wasbeurt in de wasstraat. Op het eerste zicht komt hij er als nieuw uit, tot wanneer je dichterbij kijkt en je allemaal kleine krasjes in de lak ontdekt. Niet alleen een wasstraat veroorzaakt waskrassen, maar ook een manuele handwas kan kleine krasjes veroorzaken.

  Daarom dat CarSalon jou na een polijstbehandeling de nodige informatie geeft om jouw wagen te onderhouden. Wij blijven innoveren in wastechnieken en gebruiken geen agressief wasmiddel die de lak zwak maakt.

  Maar hierbij stopt het niet, want u krijgt van ons een uitgebreid Was-diagram dat telkens wordt aangepast aan de noden van de klant. 

  Polijsten op maat

  Ontdek onze pakketten

  1-staps polijsten

  3950

  Verwijderen van lichte krasjes

  Optimale glans

  Decontamineren / kleien van uw wagen

  Aanbevolen voor wagens met zeer lichte gebruikssporen of nieuwe wagens

  2-staps polijsten

  5450

  Verwijderen van waskrassen / diepe krassen

  Ultieme hoogglans

  Alle voordelen van 1 staps polijsten

  Aanbevolen voor wagens met typische gebruikssporen.