• Volg ons

  Interieur

  We clean the extra mile!

  Creëer je eigen interieurpakket op maat!

  Bij het verzorgen van je interieur, staan verschillende diensten tot je beschikking om een pakket op maat samen te stellen.

  Jij hebt de flexibiliteit om de interieurbehandeling te kiezen die het beste aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren.

  Bij het invullen van ons contactformulier en het selecteren van Type Pakket: "Interieur" heb je de mogelijkheid om naar wens Extra diensten toe te voegen.

  Vanaf €120

  Interieurbehandeling


  Hieronder behoort het grondig stofzuigen van het tapijt, vloermatten en de gehele bekleding. Stofvrij maken van naden, kieren en randen van het dashboard. De harde kunststofdelen worden vervolgens ontvet gereinigd met een stoomreiniger. Daarna worden deze behandeld met een voedende dressing. Dit beschermt uw interieur tegen verkleuring door het zonlicht.

  Vanaf €90

  Lederreiniging


  Een voedende crème die het leder soepel houdt waardoor barstjes en scheurtjes t.g.v. uitdroging vermeden worden. We hebben de nodige ervaring en vaardigheden om zowat elk interieur dat we zien aan te pakken. U heeft een meerprijs betaald om uw lederen stoelen te hebben, wij houden ze zo als op de dag dat u ze heeft gekocht.

  Vanaf €80

  Dieptereiniging


  Verwijderen van vlekken en nare geurtjes uit stoffen bekleding dit door gebruik te maken van een extractie machine. Op deze manier wordt de bekleding en voetmatten tot in de diepte gereinigd.

  €65

  Ozon
  behandeling


  Wanneer het interieur van de wagen een nare muffe geur heeft door huisdieren, rooklucht of andere...en u deze wilt laten verwijderen bied een Ozon behandeling de oplossing. Een onaangename geur moet men niet maskeren met geparfumeerde producten zoals een geurhanger. Onze ozongenerator verwijdert definitief onaangename geurtjes. BELANGRIJK: ENKEL MOGELIJK NA EEN INTERIEURREINIGING!

  €250

  Grondig reinigen en beschermen van velgen


  Bij deze behandeling worden de velgen één voor één veilig van onder het voertuig gehaald. Elke velg krijgt een grondige wasbeurt waar men vervolgens een sealant, wax of keramische wheel coating op aanbrengt. Door het aanbrengen van één van deze bovenstaande beschermlagen zal de velg ook meer gaan glanzen en zich bij een volgende wasbeurt gemakkelijker laten reinigen.

  €40

  Grondig reinigen en beschermen motorruimte


  Het motorcompartiment wordt vaak over het hoofd gezien. Voor een autoliefhebber is dit een must, maar ook bij het verkopen van jouw wagen zal dit een meerwaarde bieden. Na het voorzichtig reinigen van het motorcompartiment wordt de motorruimte voorzien van een voedende beschermlaag waardoor vuil zich minder goed kan hechten.

  Wilt u meer informatie ontvangen?

  CarSalon helpt u graag verder!